gumbProgramOtvoreni  
 
 
                   
    Balkonska vrata          
   

vrataBalkon
Balkonska vrata su spoj između unutrašnjosti i vanjskog prostora kuće, stoga ona moraju biti vrlo visoke kvalitete, funkcionalna i estetski u skladu s unutarnjim i vanjskim dizajnom kuće.
Vrata su ojačana čeličnim profilom, a okovi su zaštićeni od korozije. Aluminijski prag i minimalistička ulazna stepenica ne narušavaju izgled vrata.
vrataKliznaKao vrlo praktično riješenje u vrlo čestoj izvedbi koriste se klizne vrata, koja doprinose eleganciji Vašeg doma.
Klizna vrata pružaju Vam maksimalnu slobodu i jednostavnost otvaranja i prolaska, te su vrlo praktična. Čvrstoća nije upitna zahvaljujući kvalitetno toplinski zavarenim kutovima. Ova izvedba osigurava Vam veću osvjetljenost vrataHarmoprostora, te veću slobodu kretanja.
A ako želite veći otvor, a manju staklenu površinu, harmo način otvaranja kliznih vrata pravo je riješenje za Vas.

 
   
                   
  Unutrašnja vrata              
 

 
 

vrataUredRijeđe korištena u privatnim kućama, ali zato idealno riješenje u uredskim prostorima i poslovnim centrima su unutrašnja vrata.
Elegancija, jednostavnost izvedbe i brza i laka ugradnja je ono što traži svaka firma, a upravo su sve to razlozi zašto se većina firma odlučuje za ova vrata.
vrataUnutarnja

Mogučnost ugradnje na sve vrste unutrašnjih pregrada(ciglani zid, drveni zid, gipsani zid, i ostale izvedbe zida) omogućuju Vam da brzo i jednostavno dizajnirate svoj ured ne gubeći nimalo na estetici. Širokom paletom boja
garantiramo da će se vrata savršeno uklopiti
u Vaš uredski prostor.

 
   
                   
     
    Ulazna vrata            
     
 
ulaznaVrataJednostavna, dekorativna, staklo, rukohvat, kvaka, samo su neki od detalja koje možete birati, ali ono što ne možete birati su kvaliteta, čvrstoća, otpornost na sve uvjete, sigurnost i lijep dizajn, jer su te karakteristike neizbježne kod Marmil ulaznih vrata.
Nudimo dva modela ulaznih vrata: Ambient i Elegance.
Okovi na svim ulaznim vratima su protuprovalni i zaštićeni su od korozije, a zatvaraju se na nekoliko mjesta, kako bi se Vi osjećali sigurnije u svom domu.Krila i okviri pojačani su pocinčanim čelikom radi statike i čvrstoće vrata.
U ponudi imamo veliki izbor kvaka i rukohvata u raznim bojama. Možete izabrati između PVC ili inox rukohvata, te na
taj način uskladiti svaki detalj sa interijerom ili exterijerom kuće.


     
   
                   
 

 

Ambient

 
 

vrataDekorAmbient vrata sa dekorativnim pločama izvediva su isključivo u bijeloj boji. Veliki izbor ulaznih vrata pomoći će Vam da nađete nešto po svom ukusu, a širok izbor stakala, kvaka, zvekira i rukohvata omogućuje Vam da ostvarite svoje ideje.Galerija Ambient vrata

 
       
 
Elegance
   
 
Elegance vrata ističu eleganciju, te zaokružuju estetsku vrijednost cijele kuće. Vrlo elegantna vrata izvediva u svim varijantama po želji kupca, te dostupna u svim tonovima boja sa naše ton karte. Izvediva pomoću kombinacije sa prečkama i staklom, kako bi se elegancija vrata dovela na još višu razinu.
Šarolika paleta stakla pomoći će Vam usavršite estetski izgled Vaših vrata. Sve što Vi zamislite mi možemo izvesti.
Poklonite nam svoje povjerenje i mi Vas nećemo razočarati.
   
                 
    vrataElegance1 vrataElegance3        
     
    Marmil vrataElegance2        
                 
nacin placanja          
Plaćanje:

        Svaku vrstu izmjere i sve strućne savjete NE naplaćujemo,
        stoga nemojte se ustručavati pitati nas sve što Vas interesira.

         Nudimo sve mogučnosti plaćanja, te odgodu plaćanja
        od 24 - 36 rata.
     
 
LAUS MEDIA