gumbProgramOtvoreni  
 
 
prozoriklupcice
                 
                 
  Jednokrilni prozori          
  jednokrilniJednostavnost prozora može istaknuti eleganciju kuće izvana i može se prilagoditi svakom ambijentu unutar kuće.
Jednokrilni zaokretno-otklopni prozor pojačan je s pocinčanim čelikom, a okovi su zaštićeni od korozije.
Mogućnost izvedbe različitih oblika dopušta Vam da dizajnirate prozore po Vašem ukusu.
 
 
 
Shema otvaranja prozora i prozračivanja:

otvaranje


 
                   
    Dvokrilni (Višekrilni) prozori        
  dvokrilniAko imate veću površinu predviđenu za prozor možete ga podijeliti na dva ili više krila. Svako krilo ima mogućnost zaokretno-otklopnog otvaranja.Okrivi i krila su pojačani pocinčanim čelikom.
U slučaju više krila u ponudi imamo i klizne prozore, što prostoru daje drugu dimenziju elegancije.
Održavanje prozora većih površina Vas ne mora zabrinjavati zahvaljujući dobrim karakteristikama (jednostavnost održavanja) PVC stolarije.
 
                     

Najčešće izvedbe
oblika prozora:
    Prozori različitih oblika          
modeli     specijalni2Radi preciznosti i kvalitete izrade svu stolariju izrađujemo isključivo po mjeri. To nam, također, omogučuje da udovoljimo svim Vašim zahtjevima.
Različiti oblici prozora ističu prostornu specijalni1strukturu kuće, a upravo takvi oblici najčešće su zanimljivi oku i doprinose estetskom dojmu. A kvalitetnom završnom obradom profila mi ćemo istaknuti ljepotu Vašeg prozora.
 
     
                   
  Kletni prozori            
      U podrumu, šupi, kleti, špajzi velika je potreba za sunčevim svijetlom, ali isto tako nitko ne želi da baš te prostorije budu izložene svim pogledima. kletnoKletni prozor je idealno riješenje za takve situacije. Izrađujemo ih u različitim veličinama, a vrstu stakla Vi birate po svom ukusu.    
                       
                       
      Komarnici              
      komarnikRoloMuhe, ose, komarci i drugi nepoželjni insekti učestalo Vas ometaju u Vašem domu, te Vam stvaraju nelagodu.
Ako se odlučite za komarnike možete i tome stati na kraj. Imamo najsofisticiranija rješenja za Vas, a da se ne naruši estetski dojam Vaše kuće ili stana.
Komarnici mogu biti fiksni, rolo ili klizni.
     Fiksni komarnik ima svoj okvir koji se učvrsti na nosače ugrađene na okno prozora, te se prema potrebi komarnik može skinuti.
     Klizni komarnik ima ugrađenu mrežicu na vodilicama, pa mrežicu po vodilici možete staviti na mjesto gdje Vam odgovara. Mrežica je samo polovica elementa.
     Rolo komarnik je vrlo elegantno rješenje, jer se mrežica ne vidi kada je ne trebate. Može se ugraditi u kutiju s roletama, ako imate rolete.
     Zakretni komarnik najčešće se koristi kod balkonskih vrata. Mreža ima svoj okvir koji ima svoje pante i otvara se zaokretno. Sama mreža djeluje kao vrata, te na taj način spriječava ulazak insekata u kuću.
   
boje   Boje              
  Boja je jako bitna komponenta s obzirom da se kontrastom, između boje prozora i boje zidova unutar kuće i boje prozora i boje fasade, ističu prozori na kući.
Standardno svu stolariju izrađujemo u bijeloj boji. Široka paleta boja i mnogobrojne imitacije drva mogu ispuniti sva Vaša očekivanja. I ne zaboravite, za nas je najbolji stranka, zadovoljna stranka!
       
   
                         
nacina placanja   Plaćanje:

        Svaku vrstu izmjere i sve strućne savjete NE naplaćujemo,
        stoga nemojte se ustručavati pitati nas sve što Vas interesira.

         Nudimo sve mogučnosti plaćanja, te odgodu plaćanja
        od 24 - 36 rata.
   
                   
                   
 
LAUS MEDIA