gumbProgramOtvoreni  
 
 
               
                 
     
 

klupcicaWerzalitČuvaju Vaš prozor od nakupljanja vode, te služe kao dekorativna polica na koju možete staviti cvijeće ili dekorativni predmet.
U ponudi imamo klupčice od PVC-a, Werzalit (mediapan), mramora i aluminija.
        PVC klupčice su dugotrajne i vrlo jednostavne za održavanje. Svojim ugodnim dizajnom savršeno nadopunjuju prozor. Najčešće se ugrađuju kao unutarnje klupčice.
        Werzalit (mediapan) klupčice svrstane su među najkvalitetnije klupčice za unutarnji dio prozora. Izrađene su od prešanog drva, ljepljenog sa umjetnom smolom, te su izvana plastificirane, kako bi bile otporne na vlagu i ogrebotine. Prirodna boja drva i vrhunski dizajn daju toplinu Vašem domu.


        klupciceWerzVrste

        Mramorne klupčice zbog svojih svojstava i kvalitete mogu biti unutarnje i vanjske. Mramor je otporan na vlagu i na sve vanjske uvjete, otporan je na ogrebotine i na lakše udarce. Zbog svoje glatke površine lako se održava. Preciznom obradom rubova mramor ne gubi na estetici, već se savršeno uklapa u svaku vrstu ambijenta i uz svaku fasadu.


           klupciceMramorVrste

klupcicaAlu        Aluminijska klupčice su isključivo vanjske. Jednostavno se održavaju, te su oblikovane tako da voda lako klizi, a da pritom ne dodiruje fasadu. Otporne su na koroziju i na sve vanjske uvjete.

   
     
       
       
     
                   
nacina placanja        
Plaćanje:

        Svaku vrstu izmjere i sve strućne savjete NE naplaćujemo,
        stoga nemojte se ustručavati pitati nas sve što Vas interesira.

         Nudimo sve mogučnosti plaćanja, te odgodu plaćanja
        od 24 - 36 rata.
                     
           
 
LAUS MEDIA